Top 3 high tea locaties in Veenendaal

high tea Veenendaal

Ben jij in de regio Veenendaal en op zoek naar een leuke high tea locatie voor jou en je vriendinnen? Dan zijn er opties genoeg te vinden. In Veenendaal heb je veel gezellige cafe’s en koffietentjes die een leuke en bovenal heerlijke high tea aanbieden. Hieronder de top 3 high tea locaties in Veenendaal.

1. Delifrance Veenendaal

Ben je op zoek naar een high tea in Veenendaal? Bij deze keten kun je genieten van een heerlijke high tea. Voor 21,50 euro per persoon geniet je van een zeer afwisselende high tea met zoete- en hartige gerechten. Vooral de vers afgebakken broodjes met beleg vormen een zeer welkome aanvulling op deze high tea. Heb je naast thee ook zin in iets anders te drinken, dan heeft Delifrance genoeg zoete, verse fruitsappen te bieden waar je heerlijk van kunt genieten.

2. Theehuis bij Kees en Sien

In het Theehuis bij Kees en Sien wordt er voor de high tea voornamelijk gebruik gemaakt van verse producten van de boerderij, zoals vlees van eigen runderen, eieren van de eigen kippen en vers fruit. Voor 26 euro per persoon geniet je al van een heerlijke en verse high tea, uiteraard met diverse soorten thee waar je uit kunt kiezen om heerlijk van te genieten tijdens deze high tea in het Theehuis bij Kees en Sien. 

3. T-café

In dit café, heb je direct het gevoel alsof de tijd heeft stil gestaan. Door de ouderwetse Engelse inrichting, heb je direct zin om een high tea te bestellen met lekkere thee en hiervan te gaan genieten. De high tea bestaat uit een combinatie van hartige en zoete snacks en hapjes, waardoor er zowel voor de liefhebbers van zoet als de hartige trek wat wils te krijgen is.


Ben je op zoek naar andere locaties in- en rondom Veenendaal voor een heerlijke high tea met vriendinnen of familie? Kijk dan eens op HighTea.nl voor andere inspirerende locaties in de regio of door het gehele land. Er zijn genoeg speciale locaties te vinden waar je kunt genieten van een high tea die net even wat anders is dan een standaard high tea.

Ongeveer Team Winkels in Veenendaal