Nieuws uit het Veense winkelcentrum

Nieuws uit het Veense winkelcentrum
Rondje Dorp

Vanmiddag was het tijd voor een rondje Dorp. Af en toe, maar eigenlijk veel te weinig maak ik tijd om een rondje door het dorp te lopen om te kijken wat er allemaal verandert. Voor de mensen die niet uit Veenendaal komen… het dorp is het Centrum. En ook al lijkt Veenendaal steeds meer op een stad, voor de echte Veensen blijft het centrum toch altijd het dorp.

Aangezien deze website net vernieuwd is, heb ik nog niet van alle winkels een foto en dus nam ik mijn fototoestel mee om wat foto’s te kunnen maken. Hierdoor vind je nu bijvoorbeeld de nieuwe winkel Carola van Benthum op de site. Dat geldt ook voor de nieuwe winkel Tribute Men die nog niet werd vermeld. Deze 2 winkels zijn beiden prachtig met een heel mooi fashionassortiment. Wat mij betreft zeker een aanwinst voor het centrum van Veenendaal. Carola van Benthum is geen typisch Veense winkel, want je vindt deze ook al in Venray en Boxmeer, maar het is nog wel een heel leuk en kleinschalig concept. Dit geldt overigens ook voor Tribute Men, hiervan is een filiaal in Arnhem, Doetinchem en Veenendaal is nu het 3e filiaal.

Naast nieuwe winkels kon ik overigens ook nog wat andere nieuwe foto’s toevoegen zoals Arie Roelofsen Bloemen, Toet Junior Store en Sandwich. Komende tijd zal ik op deze manier de site nog veel verder aanvullen.

Wat is er verder nog voor nieuws te melden uit het Veense winkelcentrum?

Op het pand van Jeans Centre hangen posters dat het pand te huur is. Dit betekent gelukkig niet dat Jeans Centre verdwijnt. Tussen H&M en Zara wordt op dit moment een nieuw pand gebouwd en daar zal Jeans Centre zich vestigen. Een winkel die wel gaat verdwijnen is M&S Mode. Op deze winkel hangen nu grote posters dat de winkel zal sluiten en daarom is er opheffingsuitverkoop. Hout-Brox is nu definitief gewijzigd in Van Uffelen Mode.

Op het hoekje van de Hoofdstraat (er zat een schoenenzaak in het pand) wordt druk gebouwd aan een filiaal van Kippie. Deze grill- en maaltijdwinkels vind je al door heel Nederland en binnenkort dus ook in Veenendaal. Hier tegenover, naast Discus van de Weerd opent binnenkort de eerste wenkbrauwsalon van Veenendaal haar deuren. Ook dit zal een leuke aanvulling zijn op de beleving tijdens het winkelen. Deze winkel zal OnFleek gaan heten.

Ongetwijfeld heeft iedereen ook al gezien dat er druk wordt gebouwd op het Zwaaiplein. Ik ben benieuwd wanneer de viswinkel en broodjeszaak hier hun deuren zullen openen.

Alles bij elkaar was het een interessant rondje Dorp vandaag. Genoeg nieuwe dingen gezien, overigens nog enkele panden met posters dat ze zijn verhuurd dus ook hierover hoop ik binnenkort meer te weten. Mocht jij nieuws of tips voor me hebben, verneem ik deze ook graag.

Bekijk enkele foto’s van het nieuws uit mijn rondje Dorp

Ongeveer Team Winkels in Veenendaal