Heeft u als ondernemer een winkel in Veenendaal en wilt u via Winkels in Veenendaal uw winkel extra onder de aandacht brengen? Een goede keuze, want maandelijks bereiken wij enkele duizenden bezoekers via deze website, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen. U kunt als ondernemer profiteren van dit bereik, wij bieden hiertoe diverse opties.

Gratis vermelding voor elke winkel in Veenendaal. Uw winkel wordt in een relevante categorie geplaatst onder het winkelcentrum waartoe u behoort.

Nieuwe winkel aanmelden

Digi vermelding

Voor slechts €25,00 per jaar wordt uw standaard vermelding uitgebreid met links naar al uw online kanalen, te weten website, e-mailadres en social media kanalen.

Direct bestellen

Winkelreview

Onze redactie bezoekt uw winkel en schrijft hierover een artikel op het blog van Winkels in Veenendaal. Dit artikel wordt uiteraard voorzien van foto’s en een link naar uw website. Vanaf uw eigen winkelpagina op WIV wordt tevens naar het artikel gelinkt. De winkelreview wordt tevens in de nieuwsbrief geplaatst. Een leuke manier om blijvend in de aandacht te komen van bezoekers aan Winkels in Veenendaal. Per maand plaatsen wij maximaal 2 winkelreviews, de kosten hiervan bedragen €75,00.

Nu aanvragen