Winkelcentra in Veenendaal

Winkelcentra in Veenendaal
Winkels

Kom je een dagje shoppen in Veenendaal, dan ligt het voor de hand om te gaan winkelen in het centrum. Hier vind je gewoon de meeste winkels en horeca en een dagje winkelen is dan ook erg leuk in Veenendaal. Maar woon je in Veenendaal, dan is het juist prettig dat er ook diverse winkelcentra zijn waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. In elk winkelcentrum vind je een supermarkt, maar vaak ook wel een bakker, slager of andere handige winkel. Ga je klussen of ben je op zoek naar nieuwe meubels voor je woning? Dan zijn er 2 plekken in Veenendaal die je niet mag missen.

Wij zetten voor jou alle winkelcentra in Veenendaal op een rijtje.

Veenendaal Centrum, ook wel het dorp genoemd, met een divers winkelaanbod. In het centrum vind je tevens 2 overdekte winkelcentra, namelijk de Scheepjeshof en Passage Corridor. Direct bij het het dorp vind je nog enkele winkelstraten zoals de Prins Bernhardlaan, het Verlaat en de Zandstraat met het Davidsplein.

In Veenendaal-Zuid vind je het Bruïneplein met 2 supermarkten (Jumbo en Aldi) en veel andere winkels, maar ook langs de Patrimoniumlaan vind je diverse leuke winkels. 100% voetbal is een mooi adres voor alles op het gebied van voetbal, maar er is ook een Hockeystore en Tennisstore en een uitgebreide multimediawinkel MMC. En niet te vergeten Arie Roelofsen bloemen.

Veenendaal-West heeft ook een eigen winkelcentrum, namelijk de Ellekoot. In de Ellekoot is Albert Heijn gevestigd, evenals diverse bekende winkelketens zoals Hema, Blokker, Zeeman, Etos, Bruna en Kruidvat. In de Ellekoot vind je tevens mooie speciaalzaken zoals de groenteman Gijs van de Hoef, visspeciaalzaak Calamaris en keurslager Harzevoort.

In de wijk Dragonder vind je het kleinere winkelcentrum Ronde Erf met daar o.a. de Jumbo, bakkerij de Jong en Beurskens. Ook in het Petenbos is een klein winkelcentrum met de Jumbo, Bruna en nog wat winkels.

Wil je nieuwe meubels of ben je aan het klussen? Dan is de Woonboulevard Veenendaal echt een must. Naast bouwmarkten Praxis en Karwei vind je hier mooie winkels zoals Dok2, Thuisin en diverse beddenzaken en keukenzaken. Een andere aanrader is Eijerkamp waar je tevens diverse speciaalzaken vindt, zoals Trendhopper.

Ongeveer Team Winkels in Veenendaal