Woonwinkels in Veenendaal

Woonwinkels in Veenendaal
Winkels

Woonwinkels in Veenendaal – Ben je op zoek naar nieuwe meubels of wil je gewoon lekker rondkijken voor je interieur? Gelukkig kun je dan in Veenendaal uitstekend terecht met een groot aanbod met woonwinkels. Ik zette de leukste woonwinkels voor je op een rijtje.

Voor de meeste woonwinkels kun je het beste buiten het centrum terecht. Er zijn 2 plekken in Veenendaal waar je moet zijn voor nieuwe meubels, namelijk de Woonboulevard en het Woonthemacentrum met Eijerkamp.

Woonwinkels aan de Woonboulevard:

  • Dok2: persoonlijke favoriet met heel veel verschillende mooie meubels en accessoires
  • Profijt Meubel
  • Leen Bakker
  • Kwantum

Eijerkamp Veenendaal

Woonthemacentrum Veenendaal Eijerkamp met meer dan 20.000 m2 vloeroppervlak is zeker een aanrader. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Trendhopper, Auping, XOOON, Henders & Hazel en Zuiver en hiermee kun je echt heel goed terecht als je op zoek bent naar een nieuw interieur. Bovendien zijn er vaak leuke evenementen en draait er op zaterdag nog wel eens een DJ. Een prachtige winkel met een hele mooie collectie.

Woonwinkels in Veenendaal Centrum

Jarenlang was Hootsen een kenmerkende meubelzaak in Veenendaal Centrum, maar inmiddels is Hootsen gesloten. Van mij mogen er in het centrum dan ook best wat meer woonwinkels komen, vooral voor leuke woonaccessoires, maar gelukkig zijn er de afgelopen tijd toch wat mooie nieuwe winkels gekomen:

Nog meer woonwinkels in Veenendaal

Mis je nog een winkel of heb je een andere tip voor onze redactie? Laat het weten!

Overzicht met woonwinkels in Veenendaal

Ongeveer Team Winkels in Veenendaal